Evankeliumi ilman ihmeitä on kuollut!

Jumala loi maailman Sanallaan, se on ihme. Jeesuksen syntymä neitsyestä on ihme. Jeesuksen ylösnousemus kolmantena päivänä kuolleista on ihme. Jeesuksen nouseminen taivaaseen satojen ihmisten katsoessa sitä vierestä on ihme. Jeesuksen toiminta evankeliumeissa on täynnä ihmeitä. Hän muutti veden viiniksi, maksoi verot kalan suusta saadulla kolikolla, sai muutaman kalan ja leivän riittämään tuhansien ruoaksi, sai sokeat näkemään, kuurot kuulemaan, rammat kävelemään, spitaaliset puhdistumaan, kuolleet heräämään! Suurimman ihmeen Hän teki antaessaan syntiselle synnit anteeksi ja antamalla heille kokonaan uuden elämän. Kristillisyys ilman ihmeitä on kuollutta uskonnon harjoittamista, jossa ei ole voimaa. Todellinen Jeesuksen seuraaminen tuottaa ihmeitä Hänen seuraajien joukossa.

Mehän etsimme ihmeitä jatkuvasti?! Milloin toivomme että puolisomme muuttuisi erilaiseksi kuin ihmeenä, tai saisimme lottovoiton jotta talousmurheet jäisivät? Monesti toivomme ihmettä sairauteemme, ahdistukseemme ja elämän mukana tuomiin kipuihin, jotta nämä tuskat helpottaisivat? Ihmeet kiinnostavat meitä ja niitä jopa tarvitsemme! Jeesus teki ihmeitä näyttääkseen taivaallisen Isämme hyvän tahdon ihmistä kohtaan. Hän sanoi, että myös Hänen seuraajansa tulisivat tekemään näitä samoja tekoja. Raamatusta näemme, että näin todella tapahtui ja vielä tänäkin päivänä näitä tapahtuu! Jumalan kunniaksi saan iloita siitä, että olen nähnyt lukuisien ihmisten paranevan erilaisista taudeista, jopa syövästä!

Eivät ne ihmeet ole se mihin ihmisen tulee keskittyä, vaan ihmeiden tekijään joka on Jeesus Kristus, Jumalan poika. Jos sinä tarvitset elämääsi ihmettä, etsi koko sydämestäsi ihmeiden tekijää, Jeesusta ja Hän tekee ihmeitä sinun elämässäsi, koska Hän on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti! (heb.13:8)

Seurakuntana haluamme auttaa sinut tuntemaan tämän ihmeiden Jeesuksen, joka antaa meille tulevaisuuden ja toivon, pelastaa sielumme ja parantaa sairautemme. Nähdään seurakunnassa.

Lue myös nämä

Tiedote:

TIEDOTE! Tänään 4.9.2022 olemme perustaneet uuden uskonnollisen yhdyskunnan, jonka nimi...

Lue lisää

Jaa tämä kirjoitus

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.