Yhteystiedot

Seurakunnan
YHTEYSTIEDOT

Olipa kysymyksesi pieni tai suuri, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Jarno Piipponen

Suomen Elävät virrat -seurakunnan johtaja

Jarno toimii Suomen Elävät virrat -seurakunnan johtajana ja Loimaan seurakunnan johtavana pastorina.

Ilona Piipponen

Hallituksen sihteeri

Ilona on Suomen Elävät virrat -seurakunnan hallituksen sihteeri ja vastaa Loimaan seurakunnan naisten työstä ja Kokonainen -tapahtumista.

Yhteydenotto-
LOMAKE

Voit ottaa meihin yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Voit antaa palautetta tai lähettää rukouspyyntöjä. Rukouspyyntöjen puolesta rukoilemme keskiviikon rukousillassa. Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.

Kun lähetän lomakkeen, hyväksyn tietojeni tallentamisen ja käyttämisen asiakassuhteen hoitoon tietosuojaselosteen edellyttämällä tavalla.

Keitä
OLEMME

Suomen Elävät virrat -seurakunnan johtajana toimii pastori Jarno Piipponen. Hallituksessa mukana ovat myös Ilona Piipponen, Joosua ja Saija Rinne, sekä Teemu ja Minna Tapio.

Loimaan Elävät virrat -seurakunta on perustettu vuoden 2017-2018 vaihteessa. Turun seurakunta aloitti toimintansa keväällä 2021 ja Helsingin seurakunta perustettiin syksyllä 2022.

Syyskuussa 2022 allekirjoitimme perustamiskirjan Suomen Elävät virrat -seurakunta nimisestä uskonnollisesta yhdyskunnasta, jonka jäsenseurakuntana jatkossa Loimaan, Turun ja Helsingin seurakunnat ovat.

Seurakuntamme jäseneksi voit hakea mikäli tunnustat henkilökohtaisen uskosi Jeesukseen Kristukseen ja mikäli olet ottanut tai otat kasteen Kristukseen.

Hengellistä sisältöä löydät myös täältä:

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.