Tulevat
TAPAHTUMAT

Loimaan Elävät virrat –seurakunta ja Turun LÄHDE –seurakunta yhdistivät voimansa 20.3.2021, jonka seurauksena Turkuun muodostui uusi Elävät virrat, Turku –yhteisö.

Seuraavat Jumalan kohtaamisen illat Elävät virrat, Turussa:

24.4.2021 klo 17.00

15.5.2021 klo 17.00

22.5.2021 klo 17.00

29.5.2021 klo 17.00


Elävät virrat Turku, kokoontuu toistaiseksi Turun Kristillisen raittiusseuran juhlasalissa, Rauhankatu 12 b, 20100 Turku.

Turun työn vastuunkantajina ovat pastorit Tapio ja Anne Litzén, voit olla heihin yhteydessä mm. sähköpostilla tapio.litzen@elavatvirrat.fi anne.litzen@elavatvirrat.fi

 

Muistathan turvaohjeet!

Pyydämme seurakunnassamme vierailevia henkilöitä muistamaan viranomaisten antamia turvaohjeita huolellisen hygienian noudattamisesta, sekä turvaväleistä huolehtimisista. Pyydämme myös asikkaitamme toteuttamaan näitä ilman erillistä asiasta huomauttamista.

Ohjeet:

  • Pese kätesi tullessasi seurakuntaan tai käytä käsidesiä.
  • Pidä kahden metrin turvaväli.
  • Älä tule flunssan oireisena seurakuntaan.
  • Jumalanpalveluksia voit seurata myös Loimaan Elävät virrat -seurakunnan Facebook -sivulta ja jälkeenpäin myös Youtube -tililtä.
  • Tilaisuuksiin saapuvia pyydetään myöskin pitämään riittävät etäisyydet toisiinsa tilaisuuksiin saapuessaan ja esimerkiksi ulkopuolella odottaessaan.
  • Jokainen seurakunnassa vieraileva on henkilökohtaisesti itse vastuussa ohjeiden noudattamisesta.

Seurakunnan henkilökunta huolehtii käsienpesun mahdollisuudesta ja käsidesin riittävyydestä asikkaille. Huolehdimme myös tilojen puhtaanapidosta erityisellä tarkuudella.

Pidetään hyvää huolta toisistamme!

Pastorit Tapio ja Anne Litzen.

tapio.litzen@elavatvirrat.fi

anne.litzen@elavatvirrat.fi

Seuraa meitä
INSTAGRAMISSA

Elävät virrat -seurakunnan löydät Instagramista. 
Uusimmat kuvat ja videot löydät meistä tägillä #elavatvirrat

Kirjoitukset
AIHEESTA

TIEDOTE            8.3.2021 Katso minä teen uutta! Nyt se puhkeaa taimelle, ettekö sitä huomaa? Jesaja 43:19 Loimaan Elävät virrat –seurakunta ja Turun LÄHDE –seurakunta ovat päättäneet …

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.