EI Kiitos!

Suomalainen on nöyrä, hiljainen ja vaatimaton – hän ei tarvitse mitään? Joskus joku tuo sinulle tuliaisena lahjan ja vastaat; ”Ei sinun olisi tarvinnut!” Tai työpaikalla sinut huomioidaan työpanoksestasi firman eteen, vastaat: ”olen tehnyt vain työni, en minä ole mitään erikoista, en ansaitse mitään!” Saatikka, jos joku tarjoaa sinulle jotain ilmaiseksi, et voi uskoa sitä todeksi, vaikka lahja olisi hyvinkin pieni, moni vastaa; ”Ei kiitos!”

Joskus lahjan antajalle lahjan antaminen merkitsee enemmän kuin lahjan saajalle. Toisinaan lahjan antaja voi kokea loukkaantumista siitä, ettei lahja jota hän on antamassa kelpaa vastaanottajalle! Eikö lahjani ole arvoisesi? Joskus vastaanottaja ei ymmärrä lahjan todellista arvoa ja kieltäytyy sen vuoksi vastaanottamasta lahjaa.

Isä, Taivaan Jumala, antoi ihmiskunnan käsiin suurimman lahjan, minkä koko maailmankaikkeus tuntee. Hän antoi oman, ainoan poikansa lahjaksi sinulle, jotta ottaisit hänet vastaan pelastajanasi. Tuon lahjan vastaanottaminen saattaa tuntua pieneltä, mutta sen seuraukset ovat mullistavat. Koko iankaikkisuuden kestävä kohtalosi muuttuu tuona hetkenä radikaalisti. Vastaanottamalla tuon lahjan, vastaanotat iankaikkisen elämän taivaassa, täydellisen rakkauden luona. Vastaanottamalla tuon lahjan, saat jo tässä ajassa kokea kuinka syyllisyys otetaan pois, kun syntisi annetaan anteeksi. Jo tässä ajassa voit kokea tuon taivaallisen lahjan parantavan sinun sairautesi, vapauttavan sinut riippuvuuksistasi ja antavan todellisen ilon elämääsi. Tuo lahja tuo mukanaan elämän tarkoituksen ja täyteyden. Tämän lahjan nimi on Jeesus Kristus, Jumalan poika! Tätä lahjaa tarjotaan sinulle juuri nyt, voit ottaa vastaan ja sanoa Hänelle; ” Kyllä kiitos, tule elämääni, annan elämäni sinulle!”

Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että Hän antoi ainutsyntyisen Poikansa, ettei yksikään, joka Häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan tuomitsemaan maailmaa vaan sitä varten, että maailma pelastuisi Hänen kauttaan. Sitä, joka uskoo Häneen, ei tuomita. Mutta se, joka ei usko, on jo tuomittu, koska hän ei ole uskonut Jumalan ainutsyntyisen Pojan nimeen. Joh. 3:16-18.

Tämä lahja on ilmainen, mutta sen vastaanottamisen vaikutukset ovat iankaikkiset, tänään ei kannata ujostella ja sanoa; ”Ei kiitos”. Tänään kannattaa olla aidosti nöyrä ja sanoa tälle lahjalle; ”Kyllä kiitos!”

Nähdään seurakunnassa!

Lue myös nämä

Tiedote:

TIEDOTE! Tänään 4.9.2022 olemme perustaneet uuden uskonnollisen yhdyskunnan, jonka nimi...

Lue lisää

Jaa tämä kirjoitus

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.