Ihmeitä Intiassa!

Viimeiset pari viikoa olen ollut ystäväni Roger Aittomäen kanssa matkalla Intiassa. Palasimme juuri takaisin kotiin sydän täynnä kiitollisuutta. Kerron matkasta paremmin 23.2 klo 12. seurakunnan sunnuntain tilaisuudessa, mutta jaan teille yhden makupalan Herran hyvyydestä jo nyt.

Matkamme alkoi Helsingistä perjantaina 7.2 ja lensimme Tukholman kautta Delhiin ja sieltä Kuwahatiin, josta jatkoimme matkaa autolla kohti Nongpohia, jossa majoituimme Helge ja Annukka Enbuskojen hellässä huomassa. Heti sunnuntaina palvelimme kahdessa kokouksessa ja jo ensimmäisessä tilaisuudessa pienessä bambukirkossa ensimmäiset sairaat parantuivat evankeliumin julistamisen seurauksena. Eräs parantunut nainen pyysi meitä mukaan kotiinsa rukoilemaan sairaana olevan miehensä puolesta. Näin menimme tuohon kotiin kokousten välissä ja tapasimme miehen makaamassa vuoteellaan pienen talon “makuuhuoneessa.” Tultuamme paikalle miehessä alkoi manifestoitumaan demoni. Aloimme yhdessä rukoilla miehen puolesta ja ajamaan demonia ulos. Hetken päästä demoni lähti ja mies alkoi elpyä. Pyysimme hänet ulos ja rukoilimme hänen terveytensä puolesta. Välittömästi hän tunsi mm. kipeän jalkansa paranevan ja alkaen hyppiä ilosta. Tämän jälkeen mies tunnusti Jeesuksen omaksi Herrakseen! Matkan lopulla kuulimme viestin tästä miehestä, hän oli parantunut täysin ja oli nyt vapaa, sekä kykeni palaamaan työhön. Ylistys Jumalalle! Hän tekee ihmeellisiä tekoja ja tämä oli vasta ensimmäinen päivä kun olimme “tositoimissa.”

Sunnuntaina kerron lisää, tervetuloa paikalle Loimaalle, Savipellonkatu 5. klo 12.00. Seurakunta tarjoaa myös ilmaisen lounaan, joten kannattaa tulla mukaan. Kaikkien innokkaiden kanssa lähdemme vielä tilaisuuden jälkeen Tampereelle ystävämme Hermes Falcao jr:n kokoukseen.

Nähdääs Elävissä virroissa!

Pastori Jarno

Lue myös nämä

Tiedote:

TIEDOTE! Tänään 4.9.2022 olemme perustaneet uuden uskonnollisen yhdyskunnan, jonka nimi...

Lue lisää

Jaa tämä kirjoitus

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.