Sulkeeko korona seurakunnan?

Suoraan kysymykseen suora vastaus on, että ei sulje, ei ainakaan vielä, tuskin myöhemminkään.

Pyydämme jokaiselta seurakuntaan tulevalta kuitenkin viisautta ja seuraavien ohjeiden noudattamista:

  1. Pese kädet tultuasi seurakuntaan, huolehdi muutoinkin hygieniastasi normaalia huolellisemmin.
  2. Jos tunnet olosi kipeäksi jää kotiin ja toimi viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti, lähetä viesti seurakuntaan, jotta voimme rukoilla puolestasi että paranet.
  3. Jos olet matkustanut riskialueilla, noudata viranomaisten antamia ohjeita ja jätä seurakunnan tilaisuudet väliin ainakin kahdeksi viikoksi.
  4. Ota Psalmi 91 henkilökohtaisesti.
  5. Rukoile, että tämä vitsaus väistyy maastamme.

Haluan vastata mielessäsi pyörivään kysymykseen miksi emme sulje seurakuntaa? Syy siihen on se, että seurakunta on monelle elintärkeä yhteisö. Esimerkiksi maanantaisin jaamme evankeliumin lisäksi ruokaa sitä tarvitseville. Jos nyt lopetamme ruoan jaon, on koronan tuottama ongelma joillekkin jo ylitsepääsemättömän suuri. Ilman ruokaa on vaikea selvitä hengissä, vaikka ei tartuntaa saisikaan. Me haluamme auttaa kaikkein heikoimpia. Jos joku ruoan tarvitsia on sairaana, pyydämme ottamaan yhteyttä esimerkiksi sähköpostilla ja etsimme tavan toimittaa apu paikalle.

“Yksi ajaa pakoon tuhatta ja kaksi kymmentätuhatta”. Raamattu kehoittaa meitä rukoilemaan yhdessä ja viholliseme joutuu väistymään, siksi rukoilemme yhdessä ja kokoonnumme rukoilemaan yhdessä, niin sunnuntaina, kuin keskiviikkona. Luotamme Jumalan Sanaan, niin kuin se on kirjoitettu. Uskomme mm. Psalmin 91 lupauksiin kirjaimellisesti. Jos emme uskoisi, voisimme kysyä uskommeko edes pelastuvamme? Jeesus on turvamme kaikkialla, kaikissa olosuhteissa, kaiken aikaa. Olemmeko uhkarohkeita? Emme, pyydämme ihmisiä toimimaan viisaasti vaarantamatta muiden terveyttä, mutta ennen kaikkea luotamme Jumalan lupauksiin suojella meitä, tehdessämme hyvää ja julistaessamme Hänen pelastavasta armosta! Tiedämme, että paholainen on tullut tappamaan, varastamaan ja tuohoamaan, siksi tiedämme, että paholainen on tämän viruksen ja kaiken sen tuottaman pelon takana. Jeesus tuli antamaan meille elämän, rauhan, ilon ja terveyden! Hän antoi meille myös vallan tallata kaikkea vihollisen voimaa, nyt on käytettävä sitä valtaa! Julistamme, että seurakuntamme on ihmisten turvasatama, paikka saada lepo sielulleen, paikka kuulla toivon sanoma ja päästä siitä osalliseksi, paikka josta löydät myös ruumiin terveyden, paikka jossa perhe kokontuu ilman pelkoa, Jeesuksen Kristuksen nimessä ja veressä! Paholainen, sinulla ei ole oikeutta koskea seurakuntaamme, eikä siellä käyviin ihmisiin. Sinun juonesi on tehty tehottomiksi Herramme Jeesuksen nimessä, aamen!

Nähdään seurakunnassa!

Lue myös nämä

Tiedote:

TIEDOTE! Tänään 4.9.2022 olemme perustaneet uuden uskonnollisen yhdyskunnan, jonka nimi...

Lue lisää

Jaa tämä kirjoitus

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.