Uutta kohti!

Vanha sanonta; “Uusi vuosi, uudet kujeet” pitää paikkansa myös Loimaan Elävät virrat -seurakunnan suhteen. Jumalan armosta olemme saaneet seurakuntana kasvaa ja vahvistua Pyhän Hengen virvoittavasta vaikutuksesta. Mutta niin kuin tiedämme, kaikella on aikansa auringon alla ja Jumalan armo kuljettaa meitä kohti uusia seikkailuja.

Viimeiset kaksi vuotta seurakunnassamme palvelleet Pastori Simo ja Taina Rautio ovat jatkamassa eteenpäin. Suuntana on Jokioinen ja siellä aloittava “Jokioisten olohuone” -työmuoto. Paikka tulee olemaan nimensä mukainen ja sijaitsee aivan Jokioisten keskustassa. Näin ollen Simo ja Taina myös muuttavat Jokioisille asumaan ja ovat löytäneet sieltä heille sopivan ja hienon asunnon.

Seurakuntana olemme kiitollisia Simon ja Tainan panoksesta seurakunnan eteenpäin menemisessä näinä aikoina, Herra palkitkoon sen Rautioille runsaasti! Toivomme ja rukoilemme uudelle työlle runsasta Jumalan siunausta ja menestystä. Tulemme juhlimaan Rautioiden aikaa Loimaalla 7.2 klo 12. järjestettävässä lähtöjuhlassa.

Siunaten

Pastori Jarno

Jaa tämä kirjoitus

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.