Kun kaikki muuttui?

Viimeiset viikot ovat olleet meille kaikille erilaista aikaa, arkeamme on rajoitettu ja monia muutoksia on tullut totuttuun elämään. Vielä pari kuukautta sitten sinulla saattoi olla työpaikka, mutta tänään sitä ei enää ole? Aiemmin et miettinyt mihin sinulla on rahaa, nyt lasket joka sentin, jotta se riittäisi ruokaan? Aiemmin tapasit ystäviäsi huoletta, nyt mietit kenellä on tuo virus? Aiemmin lähdit viihteelle paikalliseen, mutta nyt saat etsiä viihteesi oman kotisi neljän seinän sisältä? Aiemmin et murehtinut elämää, vaan surffasit elämän aalloilla, nyt ihmettelet minne se aalto hävisi?

Onko todella kaikki muuttunut? Tiedämmekö huomisesta mitään? Onko enää mitään mihin voin luottaa? Vastaus on kyllä, edelleen löytyy taho johon voit luottaa, Hän ei tule muuttumaan. Raamatussa Hebrealaisille kirjoitetussa kirjeessä kerrotaan, että Jeesus Kristus on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti. Häntä eivät olosuhteet, ei suhdanteet, ei virukset, eivätkä mitkään asiat tässä maailmassa muuta. Hän on kaiken sen yläpuolella, Hän on aina olosuhteiden yläpuolella, Hänellä ei ole taloudellisia ongelmia, Hän on virusta voimakkaampi! Tiesitkö, että Jeesuksen kanssa myös sinä olet näiden olosuhteiden yläpuolella! Hän on muuttumaton, tänäänkin Hän haluaa pelastaa sielusi ja antaa syntisi anteeksi, tänään Hän haluaa parantaa sinun fyysiset sairautesi ja korjata haavoittuneen sydämesi! Hän on Jumala, joka on sinun puolellasi ja sinua varten. Tänään voit kääntyä Hänen puoleen ja antaa koko elämäsi Hänelle. Jeesus ottaa sinut avosylin vastaan ja antaa sinulle kokonaan uuden elämän, tulevaisuuden ja toivon. Hän täyttää sinut rakkaudella ja armollaan, Hän ei jätä sinua koskaan yksin!

Kaikki, aivan kaikki tulee tässä maailmassa ravistelluksi. Se mihin luotit ennen, otetaan pois, sen jälkeen lasketaan mitä sinulle jää käteen. Jokainen joka on laittanut toivonsa Jeesukseen voi tuona päivänä sanoa; Sinä olit, olet tänään ja tulet aina olemaan minun Herrani ja vapahtajani, ikuinen turvani, etkä ole järkkynyt, etkä ole minua hyljännyt. Muille käykin sitten huonommin. Rakas ystäväni kerron sinulle juonipaljastuksen, tämä on vasta alkusoittoa siitä ahdistuksesta, jota tämä maanpiiri tulee vielä kohtaamaan, siksi Pelastaja kutsuu sinua tänään turvaansa. Tänään on tarjolla pelastus, armo ja täydellinen rakkaus, älä kulje tämän tarjouksen ohi, sillä se on parempi kuin uskallat edes unelmoida!

Nähdään seurakunnassa!

Jarno Piipponen

Loimaan Elävät virrat –seurakunta.

Jaa tämä kirjoitus

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on print

Lomake

Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake.