LOIMAAn

Elävät Virrat -seurakunta

Usko, Yhteys, Perhe

Elävät virrat on seurakunta, joka uskoo Jeesukseen, seuraa Jeesusta ja rakastaa niin kuin Jeesus!

Tule rohkeasti tutustumaan seurakuntaan sellaisena kuin olet. 
Autamme sinua tuntemaan Jumalan Isänä, joka rakastaa sinua!

Seurakunnan
TAPAHTUMAT

Tästä löydät seurakunnan säännölliset viikottaiset tapahtumat, sekä tulevat suuremmat tapahtumat.

Seuraava tapahtuma tulossa
10 elokuu 2022
 • 00

  Päivää

 • 00

  Tuntia

 • 00

  Minuuttia

 • 00

  Sekuntia

Kirjan hinta 20€ / kpl + postikulut. Saat kirjan mukaan myös siunatun rukousliinan.

Mitä Raamattu opettaa parantumisesta? Lukuisat todistukset, joista monia saat lukea tämän kirjan sivuilta, vahvistavat Jumalan yhä toimivan ja todella olevan meidän parantajamme.
Tämän kirjan on tarkoitus olla kuin kaksiteräinen miekka joka synnyttää sinussa uskon ja luottamuksen vastaanottaa itsellesi parantuminen Jumalalta.

Kustantaja: Fire Eagle Kustannus

Osta itsellesi tai ystävällesi kirja täyttämällä alla oleva lomake!

Äänikirjan hinta vain 12,99 €

Tämä äänikirja on sinulle, totuuden etsijä. Et ehkä tiedä, kuka Jumala on tai onko Häntä ylipäätään olemassakaan. Voit kuunnella tämän kirjan, edustit sitten mitä uskontoa tai elämänkatsomusta tahansa. Haluan, että saat tietää, että sinua rakastetaan ja sinua ikävöi suuri Rakkaus.

Kirjoittaja ja lukija: Jarno Piipponen

Osta äänikirja täyttämällä alla oleva lomake!

Vain tilaajan talouteen kuuluvilla on käyttöoikeus tähän äänikirjaan. Kirjan kopioiminen tai sen luvaton levittäminen miltään osin muuhun kuin omaan käyttöön on ehdottomasti kielletty. Tiedostojen lataaminen kaikkiin julkaisupalveluihin ehdottomasti kielletty. Äänikirjan luvaton käyttö voi johtaa oikeustoimiin. Tilauksen maksamatta jättäminen voi johtaa perintä toimenpiteisiin!
Äänikirja toimitetaan tilauksen jälkeen sinulle linkillä. Halutessasi voi tilata äänikirjan myös CD-levyllä. Valitse tällöin alapuolella olevasta kohdasta Kyllä.
Varmista että annat oman ja toimivan sähköpostiosoitteen. Tähän sähköpostiin saat vahvistusviestin ja linkin äänikirjaan.

Pastorin kynästä
BLOGI

Lue viimeisin blogi ja saat rohkaisua uskon elämääsi arjen keskellä.

Seuraa meitä
FACEBOOKISSA

Elävät virrat -seurakunnan löydät Facebookista sekä Youtubesta. Parhaimmat kuvat ja videot löydät meistä tägillä #elavatvirrat

Uusimmat
KIRJOITUKSET

Elävät virrat blogikirjoitukset

Jarno

Ensin oli Covid ja terveys vaarassa. Sitten alkoi Ukrainan sota ja epävarmuus iski turvallisuuteen. Sotajärisytti viimeisenkin taloudellisen tasapainon, jos sitä Covidin jäljiltä vielä oli. Hinnat

Jarno

Suoraan kysymykseen suora vastaus on, että ei sulje, ei ainakaan vielä, tuskin myöhemminkään. Pyydämme jokaiselta seurakuntaan tulevalta kuitenkin viisautta ja seuraavien ohjeiden noudattamista: Pese kädet

Jarno

Jarno Piipponen vieraili Brasiliassa Hermes Falcao jr.:n sekä hänen tiiminsä kanssa. He jakoivat ruokaa slummikirkossa, vierailivat Brasilian kongressissa ja todistivat jopa kasvainten katoavan. Katso kaikki

Toiminut Fidan lähettinä vuodesta 2000 ensin Saksassa ja vuodesta 2005 Belgiassa. Kannattajinani ovat Lapinlahden Helluntaiseurakunta ja Loimaan Elävät virrat -seurakunta.

Sascha ja Johanna Wyrwal
LÄHETYSTYÖ

Seurakunnan
YHTEYSTIEDOT

Olipa kysymyksesi pieni tai suuri, ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Jarno Piipponen

Johtava pastori

Jarno on toiminut seurakunnan johtavana pastorina sen perustamisesta 2018 asti.

Ilo

Ilona Piipponen

Kokonainen -naistentyö.

Ilona vastaa seurakunnan naisten työstä ja Kokonainen -tapahtumista.